Alla inlägg under augusti 2011

Av ILOS - 2 augusti 2011 08:29

Kärleken och vänskapen står där beredda att omfamna dej, när det ofattbara inträffar att en närstående alltför tidigt lämnar dej. Sorg är oerhört smärtsamt. Det finns egentligen ingen tröst just då, när sorgen precis har knackat på dörren, och krampaktigt kramar ditt hjärta. Du kan bara existera och du försöker förstå och ställer frågan "varför"?


Vi människor får inga givna svar. Sorgen hör till det som vi bara måste acceptera för att så småningom kunna fortsätta leva vårt liv. Var med din sorg, det är det enda du kan just nu. Låt sorgen ta den tid den behöver och få läka dina sår. Saknaden kommer alltid att finnas kvar men den ändrar form från att smärta till att trösta. Du kommer att känna glädje och värme när du tänker på din vän, för sådan är kärleken. Sorgen du känner visar bara hur djupt du älskat.


Var inte rädd för sorgen men akta dej för bitterheten. Livet har ingen rättvisa, förutom att vi alla ska dö en dag, och vilka ok vi får att bära är det bara livet själv som vet. Trots att du hörde till dom som tidigt miste din vän, kanske du också tillhör dom som fick uppleva riktig och sann kärlek!!? Det är få förunnat.


Jag tror och hoppas att du med tiden ska få harmoni i ditt liv igen och kunna njuta av att du faktiskt lever. Du har kämpat så bra och stöttat din vän. Det är din tur att leva nu.


Med kärlek till dej.







Ovido - Quiz & Flashcards