Alla inlägg den 20 januari 2010

Av ILOS - 20 januari 2010 14:01

När kaoset rasar i kroppen gäller det att lägga upp rutiner. Från att ha jobbet heltid o haft en arbetsgivare vars direktiv du måste följa är du plötsligt din egen chef. Du är i detta sk utanförskapet. Sjukskriven. Hela din kropp och själ skriker och är otålig; måste jobba, måste jobba. Det är den enda tanken som räknas. Det är det enda viktiga som har funnits i ditt liv de senaste kanske 10-20 åren.


Jag hamnade i detta kaos, virrvarr avtankar och egentligen oförmögen att tänka.

Just det, rutiner. Lägg upp rutiner för din dag. Be din sanna vän om hjälp om du inte orkar själv. Är du riktigt illa däran, be din vän göra ett skriftligt schema över dina dagsuppgifter som t ex 1. Duscha 2.Äta frukost  3.Promenad osv. Du ska också ha en uppgift varje dag som stärker din högra hjärnhalva, t ex handarbete, måla eller annat kreativt. Det hjälper din osande vänstra hjärnhalva att läka.


Men ha tålamod. Det kommer att ta tid. För mej har det gått ett antal år och som jag tidigare nämnt så har jag börjat blogga för att försöka hitta tillbaka till skrivandet och att sakta dela med mej av det som hjälpte mej.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards